Kun latasin tänne vanhoja kuvia nukkekodista, niin innostuin taas niin täysillä sen laittamisesta, että oli pakko hakea se kellarista. Ja sitä paitsi nyt se mahtuukin tänne, kun sain tammikuussa oman makuuhuoneen, kun tyttäreni muutti omaan asuntoon.
Kävin siis hakemassa sen kellarista ja jos en olisi itse ollut sitä hakemassa, niin olisin nauranut maha kippurassa. Nyt melkein itkin. Nimittäin kaappi on vanha liinavaatekaappi ja paino sen mukainen. Mistään ei saa kunnolla otetta ja tietysti se piti saada sieltä heti tänään, en malttanut odottaa, että joku olisi tullut auttamaan.
Vedin sitä kellarissa pulkassa :-). Se meni vielä ihan hyvin, mutta kellarista on pitkät rappuset, jotka pyöritin nukkekodin ylös. Ei onneksi mennyt rikki. Sitten vaan hissillä ylös ja pulkalla taas sisään. Kyllä oli hauskan näköistä varmaan. Onneksi ei tullut naapureita vastaan.
Sitten irrotin ikkunat (valokuvakehykset), ja maalasin ne ruskeaksi. Huomenna maalaan talon valkoiseksi. Pitäähän sen sopia makuuhuoneen väreihin, tottakai. Ja niitä oli 25 kappaletta. Hiukan yli tunti meni, kun sain ne maalattua.

Vanhat valkoiset ikkunat:
1313399.jpg

Uudet ruskeat ikkunat:

1313405.jpg