Olimme Micon kanssa juhannuksen Anttolassa vuokramökissä. Mökki oli ihan mukava, ja Mico pääsi uimaan. Kalastellakin yritimme, tosin huonolla menestyksellä. Saunassa tuli käytyä joka ilta ja grillattua herkkuja. Tein siellä juustosämpylöitä, tosin kuivahiiva ei oikein meinannut nostattaa taikinaa ja sämpylät jäivät vähän littanoiksi, maku oli kyllä hyvä. Liekö vika leipurissa vai hiivassa :-))
Juhannuskokkokin nähtiin vastapäisellä saarella. Tosin kuvaa en saanut, kun vähän tihkutti ja kameran kantavuus ei riittänyt.
1673994.jpg


Figo ja Laki nauttivat lomasta, kun saivat juosta vapaana koko ajan. Tosin sillä seurauksella, että joka ilta sai nyppiä kymmenkunta punkkia pois koiran turkista, yök!!! Yritimme laittaa koirat uimaan, ei onnistunut. Laki (ruskea) sentään ui rantaan asti, mutta Figo (valko-musta) jäi roikkumaan laiturin reunaan etutassuilla, eikä hievahtanutkaan. Pakkohan se oli sieltä ylös onkia, heh!
 1673997.jpg

Vähän grillivartaita kasviksista ja pekonista.
1673999.jpg


Heräsin yhtenä aamuna kamalaan vaakkumiseen ja ihmettelin, mikä se on. Menin laiturille katsomaan ja kappas, joutsenhan se siellä toivotteli huomenia!
1674000.jpg

Littanat, mutta hyvät juustosämpylät. Laitoin taikinaankin juustoraastetta, samoin päälle.
1674006.jpg

Voiko upeampaa auringonnousua olla...
1674009.jpg


Löysimme ihanan laavun keskeltä metsää ja pakkohan sinne oli mennä grillaamaan makkarat.
1674013.jpg

Nyt sitten taas kotona kolkossa ja sateisessa Helsingissä. Lomaa jäljellä tämä viikko ja sitten alkaisi taas työharjoittelu. Sitä se on tämä opiskelu aikuisena, ei ole lomaa samalla tavalla kuin koululaisilla, harmi!!!