Meillä on koulussa nyt ollut à la carte jakso ja tänään tehtiin:

Alkuruoaksi oli palsternakka-keittoa ja savustettuja lohiruusuja. Keiton sekaan vielä tippa pestoa! Aivan loistavan makuista. Palsternakka-keitossa oli lisäksi hiukan perunaa ja sipulia. Kala savustettiin ja suolattiin.
1824300.jpg

Kievin kanaa. Broilerin rintafileisiin tehtiin taskut, joihin pursotettiin tahna (voita, valkosipulia ja persiljaa). Fileet maustettiin, jonka jälkeen ne pyöräytettiin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi korppujauhoissa. Lisukkeena uuniperunoita ja vihanneksia. Yksinkertainen, mutta erittäin maistuva broileriruoka.
1824303.jpg

Lopuksi paras osuus, eli jälkiruoka. Marinoituja mansikoita ja kermavaahtoa, pistaasipähkinöitä.

1824304.jpg

Kuka vielä väittää, että kouluruoka on pahaa ja mautonta :-)))