Tykkän mangosta todella paljon, ja olenkin tehnyt paljon jälkkäreitä lasten mangososeesta, niinkuin tämänkin.
2149587.jpg

Pohja:

noin 200 g Digestive keksejä
noin 100 g suolatonta voita

Murenna keksit ja sekoita sulatettu voi joukkoon. Painele taikina irtovuoan pohjalle.

Täyte:

2 dl kuohukermaa
noin 2 dl tuorejuustoa
1 mango Bona
1 omena-päärynä Bona
noin 1 dl sokeria
4 tl liivatejauhoa tai -levyjä

Vispaa kerma ja sekoita kaikki ainekset (paitsi liivate). Liota liivatelehtiä ensin kylmässä vedessä hetken aikaa. Kuumenna teelusikallinen vettä kiehuvaksi ja sekoita liivatelehdet siihen. Lisää liivateneste ohuena norona täytteen sekaan. Kaada täyte keksipohjan päälle. Anna hyytyä jääkaapissa muutaman tunnin ajan.

Päälle:

mangobonaa kaksi purkkia
liivatetta
suklaarouhetta

Liota liivatelehtiä ensin kylmässä vedessä hetken aikaa. Kuumenna teelusikallinen vettä kiehuvaksi ja sekoita liivatelehdet siihen. Lisää liivateneste ohuena norona mangososeen sekaan. Kaada päällinen hyytyneen kakun päälle ja anna taas hyytyä muutaman tunnin tai mielellään yön yli jääkaapissa.