Näin jokin aika sitten Kotikokit ohjelmassa aivan ihanan näköistä pistaasikuorrutettua kanaa ja onneksi löysin netistä ohjeen. Omasta ei koskaan tule niin kaunista kuin telkussa :-), mutta maku oli todella hyvä. Kannattaa kokeilla!

1241198313_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


 4 kpl broilerin rintafileetä
 100 g pistaapähkinöitä
 10 g sokeria
 50 g voita  
 2 tl dijonsinappia
 2 rkl hienonnettua persiljaa
suolaa, valkopippuria
rypsiöljyä paistamiseen
   

1. Paahda siemenet sokerin kanssa pannulla ja jauha seos tehosekoittimessa.
2. Sulata voi ja lisää seokseen.
3. Lisää lopuksi persilja ja sinappi.
4. Mausta broilerinrinnat suolalla ja valkopippurilla. Ruskista ne kuumalla pannulla nopeasti molemmin puolin ja laita kuorrutetta niiden päälle ohuelti.
5. Kypsennä loppuun 200 asteen uunissa n. 10 minuuttia.