Perjantai oli pullapäivä. Tein Dallas- ja Texaspullia. Texaspullat oli niiiin hyviä, että en edes ehtinyt kuvata, ne hävisivät parempiin suihin niin nopeasti.

Peruspullataikina:
5 dl maitoa
50 g hiivaa
1 tl suolaa
2 dl sokuria
1 tl kardemummaa
1 muna
15 dl vehnäjauhoja
150 g voita

Liota hiiva kädenlämpöiseen maitoon ja lisää sokeri, mausteet sekä muna.
Alusta taikina käsin ja lisää joukkoon hiljalleen jauhoja sekä lopuksi pehmeä voi.
Anna taikinan nousta lämpimässä puolesta tunnista tuntiin.

Dallaspullien täyte:
150 g maitorahkaa
150 g voita
1,5 dl sokeria
0,5 dl vaniljakreemijauhetta

Texaspullien täyte:
2 dl fariinisokeria
2 tl kanelia
150 g voita

Sekoita täytteiden aineet keskenään. Tein pullat korvapuustimaisesti kaulitsemalla taikinan ja levittämällä täytteen. Sitten rullalle ja leikkasin noin 2-3 sentin paloja, jotka laitoin muffinsivuokaan. Voitelin munalla ja päälle vielä sokerihippuja.

Uuniin 200 asteeseen noin 15-20 minuutiksi!