3 dl vehnäjauhoja
2,5 dl fariinisokeria
2 tl kanelia
2 tl leivinjauhetta
1 rkl vanilliinisokeria
100 g valkosuklaata rouhittuna
3 dl porkkanaraastetta
3 kananmunaa
1 dl rypsiöljyä
150 g maustamatonta tuorejuustoa

PINNALLE:
50 g valkoista suklaata sulatettuna
100 g maustamatonta tuorejuustoa
2 rkl tomusokeria

Mittaa kuivat aineet, mausteet, leivinjauhe, valkosuklaarouhe ja porkkanaraaste kulhoon. Sekoita toisessa kulhossa kananmunat, öljy ja tuorejuusto. Kaada seos kuivien aineiden päälle ja sekoita taikinaksi. Kaada taikina 22*22 cm vuokaan. Paista uunissa 200 asteessa 20-25 minuuttia. Kumoa tarjoiluvadille ja jäähdytä.

Vatkaa tuorejuusto kuohkeaksi, lisää haalea valkosuklaasula koko ajan sekottaen. Levitä kuorrutus kakun pääälle. Paloittele kakku ja koristele marsipaaniporkkanoilla.