Tänä vuonna aloitin jouluherkkujen harjoittelun ja kokeilun todella ajoissa :-) Kiitos siitä Katrille, jolta sain aivan ihanan uuden lehden - Leivotaan. Kerrankin lehti, joka on oikeasti täynnä ihania reseptejä. Tekisi mieli kokeilla ne ihan kaikki. Eilen tuli kokeiltua jo kolmea reseptiä, huomenna varmaan lisää :)

Tein inkivääripikkuleipiä (liian inkiväärin makuisia minun makuuni, muut tosin tykkäsivät)

ja tiikerikakun suklaalla ja appelsiinilla maustettuna. Todella ihanan makuinen. Kuvaa en ehtinyt ottaa, kun kakku matkasi parempiin suihin.

Sitten vielä piti kokeilla vadelmatryffeleitä, NAM! Vadelman maku tuli todella ihanasti tumman suklaan läpi. Tuli heti mieleen, että näitä voisi kokeilla kirsikoista ja mustaherukoistakin.