Nyt kokeilin mustaherukoista ja karpaloista, päälle mustikoita sekä suklaisen hyydykekakun, päälle persikoita. Muuten ohjeet samanlaiset kuin edellisessä, mutta suklaiseen käytin Rainbow suklaatäytekeksejä ja täytteeseen sulatin kaksi levyä Fazerin tummaa suklaata. Yksi olisi tosin riittänyt. Suklainen maistuu ehkä liiankin suklaiselta, onneksi laitoin päälle persikoita, niin ne vähän keventävät makua. Mustaherukka/karpalo kakku jäi hieman liian löysäksi, koska liivatejauho loppui kesken. Mutta ihan hyviä molemmat.
Tässä molemmat kakut vielä ilman hyytelösokerointia. Suklaakakun tein 24 cm vuokaan ja mustaherukka-karpalokakun 28 cm. Onneksi näin, koska mustaherukka oli paaaljon parempaa :-))
1372806.jpg

1372807.jpg

1372808.jpg

1372810.jpg

Tässä puolet molemmista kakuista lähdössä mummun luo koemaisteluun!!

1372811.jpg