lauantai, 8. maaliskuu 2008
Palsternakka-lohi piirakka
Pohjana käytin taas valmista voitaikinaa.
Täyte:
2 palsternakkaa
1 sipuli
150 g kylmäsavukirjolohta
öljyä paistamiseen
1 tl suolaa
valkopippuria
2 kananmuna
2 rkl CremeBonjour katkaraputuorejuustoa
2 dl kermaa
Valmista täyte. Kuori ja leikkaa palsternakat mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.
Kuori ja hienonna sipuli.
Kuumenna öljy paistinpannussa ja kuullota sipulia ja palsternakkaviipaleita
siinä 3-5 minuuttia koko ajan käännellen.
Mausta suolalla ja valkopippurilla.
Laita täyte taikinan päälle.
Sekoita kananmuna, tuorejuusto ja kerma.
Kaada seos piiraan päälle.
Kypsennä piirasta 225 asteisessa uunissa noin 30-40 minuuttia.
Kommentit