Sain toisen lehden mukana näytenumeron Maalla-lehdestä, josta päätin kokeilla persikka-rahkatorttua. Tein yhden jo viime viikolla, mutta ehdimme syödä sen ennen kuin ehdin ottaa kuvaa :-)). Nyt tein toisen mummolle viemiseksi ja sain otettua kuvankin.

1356336.jpg

2 purkkia maitorahkaa
2 dl kuohukermaa
4 liivatelehteä
2 rkl ananasmehua
80 g tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
150 g persikoita
pieni tölkki ananasrenkaita

Vuoraa vuoka muovikelmulla ja asettele pohjalle hedelmäpaloja.
Vaahdota kerma ja lisää siihen maitorahka, sokerit ja loput hedelmäpalat.
Kuumenna ananasmehutilkka kiehuvaksi ja sulata siinä kylmässä vedessä liotetut liivatelehdet.
Lisää liivatemehu ohuena nauhana voimakkaasti sekoittaen rahkatäytteeseen. Kaada täyte vuokaan ja hyydytä viileässä.

Lehdessö oli vielä laitettu marenkilevy tortun päälle, itse en laittanut.