1788936.jpg

Ostin porsaan sisäfilerullan. Yleensä olen paistanut siitä pihvejä, mutta tällä kertaa tein kastikkeen ja kyllä kannatti.

porsaan sisäfilerulla
pkt pekonia
2 sipulia
4 dl kermaa
tuorejuustoa
ruohosipulia

Leikkasin sisäfilerullan noin sentin paksuisiksi siivuiksi ja ruskistin pannulla. Lisäsin joukkoon kaksi suurta sipulia pilkottuna sekä paketin pekonia, samoin pilkottuna. 1788935.jpg

Annoin hetken ruskistua, ja sitten lisäsin joukkoon 2 dl kermaa. Annoin hautua kannen alla noin tunnin välillä sekoittaen.
Lisöilin pikkuhiljaa kermaa hautumisen yhteydessä. Lopuksi lisäsin vielä ruohosipuli-tuorejuustoa paketin ja loput kermat.
Juuri ennen tarjoilua laitoin päälle kuivattua ruohosipulia. Taivaallisen hyvää. En laittanut mitään mausteita, en edes suolaa, koska liha oli marinoitu ja pekonista sai suolan maun.

Lisukkeeksi keitettyä perunaa ja kukkakaalia sekä salaattia.