Pohja:

100 g margariinia
3/4 dl sokeria
1 muna
2,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte:

1 prk säilykepersikoita

Päälle:

1 prk rahkaa
1 prk kermaviiliä
2 munaa
1 dl sokeria
1 tl vanilliinisokeria

Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää muna vatkaten. Lisää vaahtoon vehnäjauho-leivinjauheseos ja sekoita taikina tasaiseksi. Painele taikina voidellun ja korppujauhotetun vuoan (22-24 cm) pohjalle ja reunoille jauhotetulla kädellä.

Levitä pinnalle persikkaviipaleet.

Sekoita päälle tulevat aineet keskenään ja kaada vuokaan.

Paista torttua 175 asteessa noin tunti. Anna jäähtyä 15-20 minuuttia ja irrota rengas varovasti piirakan ympäriltä.