Löysin yhtenä päivänä kaupasta uutta maapähkinätuorejuustoa, ostin sen ja mietin, mitä siitä tekisin.

Siitä se idea sitten lähti :-))

Pohja:

noin 200 g cappuccino täytekeksejä
noin 100 g suolatonta voita

Murenna keksit ja sekoita sulatettu voi joukkoon. Painele taikina irtovuoan pohjalle.

Täyte:

2 dl kuohukermaa
noin 2 dl maapähkinätuorejuustoa
1 pkt tavallista maustamatonta tuorejuustoa
2 Pandan valkosuklaaalevyä sulatettuna (oisko niissä jotakin 170 g per levy)
4 liivatelevyä

Vispaa kerma ja sekoita kaikki ainekset (paitsi liivate). Liota liivatelehtiä ensin kylmässä vedessä hetken aikaa. Kuumenna teelusikallinen vettä kiehuvaksi ja sekoita liivatelehdet siihen. Lisää liivateneste ohuena norona täytteen sekaan. Kaada täyte keksipohjan päälle. Anna hyytyä jääkaapissa muutaman tunnin ajan.

Päälle:

vadelmia murskattuna
liivatetta
suklaaraitoja

Liota liivatelehtiä ensin kylmässä vedessä hetken aikaa. Kuumenna teelusikallinen vettä kiehuvaksi ja sekoita liivatelehdet siihen. Lisää liivateneste ohuena norona vadelmasoseen sekaan. Kaada päällinen hyytyneen kakun päälle ja anna taas hyytyä muutaman tunnin tai mielellään yön yli jääkaapissa. Sulatettua suklaata raidoiksi päälle ja herkuttelemaan.