Joka viikonloppu tulee käytyä mummun luona, ja aina pitää keksiä jotakin herkkua. Niinpä sitten taas tänään piti ottaa kirja käteen ja päättää mitä vie kahvin seuraksi :-). Vaikka kaappi on täynnä erilaisia keitto- ja varsinkin leivontakirjoja, niin nyt olen monta kertaa tehnyt Kaarina Roinisen Parhaat kotileivonnaiset-kirjasta vaikka mitä herkkuja. Hyvää oli tämäkin - (joo, nappasin pienen - no joo joo ISON maistiaisen), mutta ei kerrota mummulle.

Mikä näistä sitten tekee banaanileivokset, voisi lukija kysyä :-). Taikinassa on banaania melko reilusti. Päällä aivan ihana kahvikuorrutus. Tosin leivokset olisi pitänyt leikata suorakaiteen muotoon, mutta ajattelin kokeilla sydämen muotoisia. Muuten hyvä idea, mutta kun pohja oli aika paksu, niin meinasi tulla ihan sotkua, että sai muotilla painettua oikean muotoiseksi.

Nialle tuli pieni pipi YHTEEN sormeen, mutta kun ne laastarit on niin kivoja, niin siinä samalla sitä laastaria laittaessa tuli aina seuraavaankin sormeen ISO pipi. Nia vaan selitti, että "laastia, pipi tuli"!