Lainasin aivan ihanan kirjan, 200 suklaaunelmaa. Kirja täynnä toinen toistaan ihanampia ohjeita ja mitä kuvia!!! Kokeilin yhtenäpäivänä tehdä valkosuklaatorttua, nams nams!

225 g voita
3 rkl juoksevaa hunajaa
3 rkl kaakaojauhetta
300 g murokeksejä karkeasti pilkottuna
100 g valkosuklaata
12 valkoista suklaanappia

Mittaa kattilaan voi, hunaja ja kaakaojauhe. Kuumenna, kunnes voi on sulanut. Lisää keksinmurut ja sekoita, niin että ne ovat kauttaaltaan kaakaoseoksessa.

Kaada seos voideltuun noin 18 cm:n kokoiseen pyöreään vuokaan. Nosta kylmään noin puoleksi tunniksi.

Sulata valkosuklaa. Kaada sulanut suklaa keksipohjan päälle. Levitä suklaanapit päälle. Nosta torttu kylmään noin puoleksi tunniksi.

Ennen tarjoilua kannattaa nostaa torttu pöydälle, että suklaa ei ole ihan kivikovaa, helpottaa leikkaamista.

Itse käytin päällä aivan ihania valkosuklaamustikka-rusinoita!