Pohja:
4 munaa
1 ½ dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
½ dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
- sokeria pinnalle
Täyte:
n. 2 dl hilloa
2 dl kuohu- tai vispikermaa
1 rkl sokeria
1 tl vanilliinisokeria
Sekoita leivinjauhe jauhoihin. Vatkaa munat ja sokeri valkoiseksi vaahdoksi ja lisää jauhot. Kaada taikina uunipellille leivinpaperille. Paista kypsäksi 225 º uunin keskitasolla n. 6-8 minuuttia.
Käännä valmis torttupohja pohjapapereineen toisen samankokoisen leivinpaperin päälle, jolle olet ripotellut sokeria. Anna jäähtyä hetki. Irrota paistamisessa käytetty leivinpaperi varovasti pohjasta.
Levitä
täyte ja rullaa tiiviiksi rullaksi. Anna jäähtyä ja koristele
karamellivärillä värjätyllä kermavaahdolla ja nomparelleilla.
Kommentit